poniedziałek (17.06)
Brak pozycji do wyświetlenia
06:00 Pyszne 25
magazyn kulinarny
06:35 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
07:10 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
07:45 Włoska kuchnia Benedetty
serial dokumentalny odc. 47/60, sezon 2
08:20 Włoska kuchnia Benedetty
serial dokumentalny odc. 50/60, sezon 2
08:55 Pojedynek na grille
reality show
11:05 Barbecue na wypasie
magazyn kulinarny
11:40 Barbecue na wypasie
magazyn kulinarny
12:15 Turniej mistrzów kuchni
reality show
13:45 Zasadzka w supermarkecie
magazyn kulinarny
14:45 Kulinarne podróże z Guyem Fierim
magazyn kulinarny
15:20 Dziecięce mistrzostwa wypieków
teleturniej kulinarny
16:20 Patenciary
magazyn kulinarny
16:50 Patenciary
magazyn kulinarny
17:25 Patenciary
magazyn kulinarny
18:00 Z gruntu zdrowo
magazyn poradnikowy
18:35 Z gruntu zdrowo
magazyn poradnikowy
19:10 Z gruntu zdrowo
magazyn poradnikowy
19:40 Sexy kuchnia Magdy Gessler
magazyn kulinarny
20:15 Sexy kuchnia Magdy Gessler
magazyn kulinarny
20:45 Sexy kuchnia Magdy Gessler
magazyn kulinarny
21:20 Wakacyjny turniej wypieków
teleturniej kulinarny
22:25 Ja czy jadłospis?
serial dokumentalny odc. 1/6, sezon 1
23:25 Kuchnia jak u mamy
magazyn kulinarny
00:05 Kulinarne podróże z Guyem Fierim
magazyn kulinarny
00:35 Kulinarne podróże z Guyem Fierim
magazyn kulinarny
01:10 Kulinarne podróże z Guyem Fierim
magazyn kulinarny
01:45 Włoska kuchnia Benedetty
serial dokumentalny odc. 15/60, sezon 2
02:15 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
02:45 Sztuka mięsa
magazyn kulinarny
03:20 Zasadzka na restaurację
serial dokumentalny odc. 8/13, sezon 3
04:15 Pyszne 25
magazyn kulinarny
04:50 Zasadzka na restaurację
serial dokumentalny odc. 1/13, sezon 3
{ "seances":{ "139261372": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Anna Starmach pokazuje dania, które można przygotować w 25 minut i za nie więcej niż 25 złotych. W każdym odcinku przedstawi trzy autorskie przepisy na różne specjalne okazje. Udowodni wszystkim niedowiarkom, że kulinarne cuda można przyrządzić niewielkim nakładem czasu i pieniędzy.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261373": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261374": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261375": { "type" : "2", "ser_episode": "47/60, sezon 2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261376": { "type" : "2", "ser_episode": "50/60, sezon 2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261377": { "type" : "6", "type_descr": "reality show", "synopsis": "Bobby Flay i Michael Symon jako kapitanowie drużyn biorą udział w rywalizacji w grillowaniu. W tej bitwie o wysoką stawkę mogą stracić całą swoją drużynę i odpaść tuż przed finałem, więc są gotowi zrobić wszystko, co w ich mocy, aby pozostać w grze.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 0 }, "139261378": { "film_rating": 6.06174, "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.", "attributes": "napisy", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261379": { "film_rating": 6.06174, "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.", "attributes": "napisy", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261380": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący \"El Laucha\" wraz z przyjaciółmi przygotowuje nietuzinkowe przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261381": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący \"El Laucha\" wraz z przyjaciółmi przygotowuje nietuzinkowe przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261382": { "type" : "6", "type_descr": "reality show", "synopsis": "Guy Fieri zaprasza szesnastu najlepszych szefów kuchni Ameryki do udziału w emocjonującej rywalizacji. Mierzą się oni z presją czasu, a każda runda wymaga od nich przekraczania granic. Każdy element przygotowania dania jest oceniany. Zawodnicy nie wiedzą, co ugotują, dopóki prowadzący nie zakręci kołem z hasłami.", "duration": "1 godz. 30 min.", "age_rating": 0 }, "139261383": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Kulinarny konkurs rozgrywający się między czterema szefami kuchni, gotującymi w restauracji typu pop-up. Kucharze zbierają się przed sklepem spożywczym. Znając temat przewodni każdej rundy, muszą oceniać klientów, gdy ci wychodzą ze sklepu, i próbować odkupić od nich torby z zakupami. Zwycięzca otrzymuje całoroczny zapas artykułów spożywczych. Gospodynią konkursu jest Alex Guarnaschelli.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 0 }, "139261384": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Gospodarzem programu jest popularny amerykański restaurator i zwycięzca drugiej edycji programu kulinarnego \"The Next Food Network Star\", Guy Fieri. Przemierza kraj, poszukując przykładów biesiadowania w dawnym stylu. Przy okazji odkrywa w amerykańskiej tradycji kulinarnej korzenie międzynarodowe - od smaku meksykańskiego po libański, od włoskiego poprzez niemiecki i polski.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261385": { "type" : "4", "type_descr": "teleturniej kulinarny", "synopsis": "Dwunastu młodych piekarzy pragnie spełnić swe marzenia o byciu szefem własnej firmy z wypiekami. Duff Goldman i Valerie Bertinelli testują nie tylko talent dzieci w pieczeniu ciast, ciasteczek i tortów, ale także ich umiejętności biznesowe i zdolności kreatywnego myślenia. Wyzwania są trudniejsze niż kiedykolwiek. Dodatkowo młodzi piekarze tworzą logo i reklamy, aby wprowadzić je na rynek. Na zwycięzcę czeka nagroda w wysokości 25 tysięcy dolarów.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 0 }, "139261386": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Daria Ładocha - miłośniczka zdrowego jedzenia, trener kulinarny z zakresu kuchni tajskiej, autorka bloga kulinarnego - zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie razem z córkami przygotowuje proste i kolorowe potrawy. Zdradza pomysłowe triki na dania, które zachwycą nie tylko smakiem, ale też wyglądem.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "139261387": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Daria Ładocha - miłośniczka zdrowego jedzenia, trener kulinarny z zakresu kuchni tajskiej, autorka bloga kulinarnego - zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie razem z córkami przygotowuje proste i kolorowe potrawy. Zdradza pomysłowe triki na dania, które zachwycą nie tylko smakiem, ale też wyglądem.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261388": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Daria Ładocha - miłośniczka zdrowego jedzenia, trener kulinarny z zakresu kuchni tajskiej, autorka bloga kulinarnego - zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie razem z córkami przygotowuje proste i kolorowe potrawy. Zdradza pomysłowe triki na dania, które zachwycą nie tylko smakiem, ale też wyglądem.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261389": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Psycholog Tadeusz Muller na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim programie udowodnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz jedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokazuje przepisy na dania, które są prawdziwymi bombami witaminowymi.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261390": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Psycholog Tadeusz Muller na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim programie udowodnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz jedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokazuje przepisy na dania, które są prawdziwymi bombami witaminowymi.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261391": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Psycholog Tadeusz Muller na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim programie udowodnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz jedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokazuje przepisy na dania, które są prawdziwymi bombami witaminowymi.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "139261392": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261393": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "139261394": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261395": { "type" : "4", "type_descr": "teleturniej kulinarny", "synopsis": "Jesse Palmer zaprasza dziesięciu najlepszych piekarzy, którzy chcą wykazać się swoimi umiejętnościami kulinarnymi, wykorzystując świeże składniki, atmosferę beztroski i wakacyjny klimat. Zwycięzca otrzyma tytuł Summer Baking Championship oraz 25 tysięcy dolarów.", "duration": "1 godz. 5 min.", "age_rating": 0 }, "139261396": { "type" : "2", "ser_episode": "1/6, sezon 1", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Czterech restauratorów otwiera swoje pierwsze biznesy. W tym procesie towarzyszą im ich partnerzy. Razem muszą stawić czoła przeciwnościom losu, borykać się z trudnościami i rozwiązywać problemy. Stresujące sytuacje wystawiają na próbę wzajemne zaufanie, siłę uczuć i zmieniają priorytety.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 0 }, "139261397": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.", "duration": " 40 min.", "age_rating": 0 }, "139261398": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Znany amerykański restaurator, Guy Fieri, kolejny raz wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie. Guy będzie nie tylko smakował potrawy, ale też nauczy się je przyrządzać.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "139261399": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Znany amerykański restaurator, Guy Fieri, kolejny raz wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie. Guy będzie nie tylko smakował potrawy, ale też nauczy się je przyrządzać.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261400": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261401": { "type" : "2", "ser_episode": "15/60, sezon 2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "139261402": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 }, "139261403": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261404": { "type" : "2", "ser_episode": "8/13, sezon 3", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Willie Degel, właściciel znanej restauracji, pomaga swoim mniej doświadczonym kolegom po fachu. Wraz z ekipą programu wkracza do świata niedoświadczonych restauratorów oraz kucharzy i pozwala im obserwować, co robią ich pracownicy a także klienci, gdy mają wrażenie, że nikt na nich nie patrzy. Dzięki niemu właściciele lokali gastronomicznych poznają kulisy pracy swoich pomocników, którym wydaje się, że są pozbawieni nadzoru.", "duration": " 55 min.", "age_rating": 0 }, "139261405": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Anna Starmach dzieli się wskazówkami dla początkujących kucharzy. Widzowie poznają przepisy na zupy, nietypowe kanapki, zapiekanki, makarony i kluski. Prowadząca zdradzi, jak przyrządzić na różne sposoby rybę i inne lekkie dania. Poda recepturę na kruche ciasto w wielu odsłonach.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 0 }, "139261406": { "type" : "2", "ser_episode": "1/13, sezon 3", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Willie Degel, właściciel znanej restauracji, pomaga swoim mniej doświadczonym kolegom po fachu. Wraz z ekipą programu wkracza do świata niedoświadczonych restauratorów oraz kucharzy i pozwala im obserwować, co robią ich pracownicy a także klienci, gdy mają wrażenie, że nikt na nich nie patrzy. Dzięki niemu właściciele lokali gastronomicznych poznają kulisy pracy swoich pomocników, którym wydaje się, że są pozbawieni nadzoru.", "duration": "1 godz. 10 min.", "age_rating": 0 } }, "dayInfo": { "lastOfType":{ "film": false, "series": [2024,6,18,6,0], "sport": false } } }